Carmen Harra, avertisment. Ce se va întâmpla după pandemie: "Experiență catastrofală. Mutații incredibile"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Carmen Harra, celebra prezicătoare, a vorbit despre pericolele care ne pândesc, după ce pandemia de coronavirus se va termina.  

"Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire. Să sperăm că omenirea devine mai înțeleaptă și reușește să înțeleagă că tot ce ni se întâmplă acuma este, de fapt, o lecție karmică! Karma este consecința  experiențelor noastre de-a lungul timpurilor, de-a lungul a sute de ani de existență și, în plus, se termină o eră în evoluția omenirii și începe o altă eră.

Era care vine în viitor, din 2033, în viitorul omenirii, va fi o lume mai bună, o lume mai frumoasă, mai  curată, mai reală, mai justă, eliminând niște structuri greșite și eliminând dominația asta materială care ne-a făcut să ne urâm între noi și să ne batem între noi, conceptele religioase din care tot așa ne băteam pentru diferiți Dumnezei și acestea sunt cele care suferă mutații incredibile", a spus Carmen Harra pentru ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel