Carmen Harra, previziuni sumbre. "FATIDIC". Ce ne așteaptă în 2021. 13 ani apocaliptici?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Carmen Harra a făcut noi previziuni pentru anul 2020 și pentru 2021. Iată ce crede aceasta că va urma. 

Carmen Harra a vorbit, într-un nou videoclip postat pe contul de YouTube, despre anul 2020 și a explicat de ce consideră că este un an fatidic. Aceasta a completat că nici celelalte luni rămase din an nu vor fi mai bune și că vor urma un şir de ani plini de ghinioane.

Pe lângă previziunile făcute pentru utilizatorii săi, Carmen Harra a explicat că vor urma 13 ani grei sau cel puțin interesanți, dar a ținut să sublinieze că fiecare trebuie să fim mai buni cu cei de lângă noi, într-o perioadă în care provocările sunt grele şi nenumărate.

Citește și: EXCLUSIV  Prințul Charles, împiedicat de o VACĂ, în România. Cum s-au luptat agenții de pază cu ea. "Au CĂZUT". Moment HAIOS

Iată mesajul transmis de Carmen Harra

”2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial.

Lucrurile revin încet încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte. Este o traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se rezolva destul de greu. În plus, perioada de izolare a fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic, politic, de infrastructură, religia și așa mai departe. Trebuie să ne dăm seama că viața este atât de frumoasă încât e păcat să stăm supărați. Tot ce avem se duce într-o secundă și tot ce ave rămân doar amintiri”, a spus Carmen Harra în videoclip. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel