Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu: Vă zic ceva ce nu s-a mai dat până acum!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură video/ Arhivă Foto
Captură video/ Arhivă Foto
Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, a oferit vineri o informație din cazul „Caracal” de care nu se știa în spațiul public.

În ziua în care se împlinește un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, avocata familiei Luizei Melencu, prima victimă, a făcut o dezvăluire neașteptată. 

Potrivit celor spuse de Carmen Obârșanu, când a dispărut, Alexandra Măceșanu purta la mână un ceas care nu a fost găsit nici în butoi, nici în casa lui Gheorghe Dincă. 

„Haideți să vă spun ceva care nu a fost dat absolut deloc până acum publicității. Alexandra, când a dispărut, avea un ceas la mână. Unde este acel ceas? În butoi nu este, în casă la Dincă nu. Unde este ceasul?”, a spus avocata Carmen Obârșanu vineri, la Realitatea Plus.

CD-uri goale sau cu semnale, probe în instanță 

Carmen Obârșanu a mai declarat că duminică va ajunge la Craiova.

„O să înregistrez exact balastrul care a fost expus în CD-urile prezentate de DIICOT instanței. Instanța nu a ascultat CD-urile. În două CD-uri, super securizate, se aude un zgomot. Pe CD scrie că este „trafic voce”. Ce înseamnă așa ceva? Să dai două CD-uri cu aceste două semnale și să spui că sunt probe! Mai sunt 10 CD-uri goale”, a continuat avocata. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel