Carmen Tănase, către Mihai Gâdea: Nu mă lua așa, că nu merge. Asta e de neconceput
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Carmen Tănase s-a contrat cu Mihai Gâdea, cu privire la pandemia de COVID-19, despre care actrița spune că a fost un exercițiu. 

Mihai Gâdea a dat exemplul persoanelor care au ajuns la terapie intensivă, din cauza COVID-19, și a întrebat-o pe Carmen Tănase: ”Dacă există riscul ca eu, care intru în contact cu multă lume, să îmbolnăvesc pe oricare de la mine din familie, ce fac?”. 

”Nu mă lua așa, că nu merge” a răspuns Carmen Tănase. Mihai Gâdea i-a răspuns: ”Te iau cât se poate de sincer”. ”Eu n-am contestat că oamenii ăia din Terapie Intensivă sunt bolnavi, Doamne ferește! Eu spun că tot ce s-a întâmplat pe planetă nu are nicio legătură cu ce este, de fapt, în mod real. Oameni în Terapie Intensivă sunt tot timpul, sunt și oameni în Terapie Intensivă cu gripă sezonieră. Faptul că închizi Everestul și planeta pentru asta, îmi încalci mie absolut orice drept pe care-l are un om simplu, asta e de neconceput”. 

Vezi și: BREAKING NEWS  Carmen Tănase, REVOLTĂ: Nu voi uita niciodată!

”Asta e o discuție separată, s-au încălcat multe drepturi, dar eu nu pot să neg că există o problemă, poate a fost exagerată, dar există” a replicat Mihai Gâdea. ”Mihai, dar există și rujeolă, există cancer, de o viață nu s-a găsit un remediu, (...) există boli, ne-am născut ieri?” a continuat Carmen Tănase. Mihai Gâdea i-a răspuns: ”Da, dar eu nu zic că nu există cancerul, asta încerc să spun, există”. ”Nici eu nu zic că nu există virusul. Măsurile au fost mult exagerate, problema e de ce? Eu cred, în capul meu prost, așa cred eu, că e o etapă și că urmează ceva foarte rău, cred că a fost un exercițiu, o repetiție generală pentru ceva”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel