Carne de miel. TRUC: cea mai fragedă friptură pentru masa de Paști
friptură miel cu rozmarin
De Paști, preparatele din carne de miel sunt cele mai populare.
Pentru a frăgezi carnea de miel, oțetul vine în ajutor. Aveți nevoie de o oală mare și de următoarele ingrediente:
900 de ml apă rece
100-150 ml oțet de vin
o sticlă de 750 ml vin alb demisesc
ienibahar
3-4 frunze de dafin
3-4 căței de usturoi
câteva felii de ceapă albă
zeama de la o lămâie
sare
piper
coriandru
Carnea se lasă în acest amestec de seara până a doua zi. Ulterior, se șterge ușor și se bagă la cuptor.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz
- BANCUL ZILEI: Lucruri dificil de realizat
- Prof. univ. dr. Mircea Duțu, semnal de alarmă asupra reformării profesiei juridice: Robotul a participat la admiterea în magistratură și a trecut cu brio / video