Cartea hibrid, revoluţie pe piaţa din România. Alexander Hausvater lansează "Experimentul P" la Gaudeamus: O carte specială
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Regizorul Alexander Hausvater lansează sâmbătă, la Gaudeamus, cartea "Experimentul P", un volum interactiv care, cu siguranţă, îi va captiva pe cititori. 

Sâmbătă, la Gaudeamus, regizorul Alexander Hausvater lansează o nouă carte, cu titlul "Experimentul P". Despre acest volum a vorbit, într-un interviu acordat DC News, Alexander Hausvater.

"Sâmbătă, la ora 16.00, la editura Integral – care a mai tipărit ‚Ce dacă’, o carte de-a mea, ‚Captiv în mine’ – va fi lansarea unei noi cărţi care se numeşte ‚Experimentul P’. E o carte cu textul în română şi engleză al spectacolului, cu diferite reacţii, cu părerile actorilor şi aşa mai departe. E o carte specială deoarece în momentul în care intri într-o anumită aplicaţie, pe fiecare pagină poţi să pui telefonul mobil şi îţi apar pe ecranul telefonului secvenţe din spectacol, interviuri cu mine, tot ce ai nevoie (n.r. - scanând un QR Code).

E  o modalitate de a capta. Teatrul este un fenomen efemer. Când lucram în Canada nu era ceva mai trist când jucai un spectacol de 5-6 săptămâni iar în ultima seară, după ultimul spectacol, se arde decorul. De o tristeţe teribilă, ca şi cum acel spectacol nu mai există. Aşa că noi trebuie să găsim o modalitate să captăm cu memoria, cu ce avem la dispoziţie, teatrul din perioada respectivă, din sala respectivă şi aşa mai departe", a declarat Alexander Hausvater.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel