Cartel Alfa, proteste de amploare în Capitală. Bogdan Hossu, apel la preşedintele Klaus Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Cartel Afla, proteste de amploare în Bucureşti.
Cartel Afla, proteste de amploare în Bucureşti.
Mai multe proteste vor avea loc, săptămâna următoare, la sediile partidelor de guvernare, la Administrația Prezidențială, dar și la Ministerul de Finanțe și Ministerul Muncii. Președintele Cartel ALFA, Bogdan Hossu, a oferit detalii despre acest manifestații.

Într-o intervenție la România TV, președintele Cartel ALFA, Bogdan Hossu, a vorbit despre protestele care vor avea loc în această săptămână la București:

„De mâine încep protestele în Capitală și, în paralel, în județe. În acest sens, începem cu o pichetare a Administrației Prezidențiale, deoarece considerăm că există un conflict social național datorită politicii guvernamentale, dar și atitudinii parlamentarilor actuali, în majoritatea respectivă. Solicităm președintelui, conform prevederilor constituționale, medierea acestui conflict social.

În perioada următoare, marți, vom avea o pichetare simultană la sediile celor trei partide care creează coaliția de guvernare, miercuri - vineri vom picheta Ministerul de Finanțe, apoi Ministerul Muncii, încercând să mediem și să promovăm o politică în care problema cetățeanului este centrată în această politică. Momentan, interesele sunt altele, iar modul în care se transformă lucrătorul român într-un sclav fără nicio susținere din politica națională, e complet anormal“, a conchis Bogdan Hossu.

De asemenea, în urmă cu trei zile, într-un interviu exclusiv pentru DC News, Bogdan Hossu a transmis un mesaj despre greșelile pe care Guvernul Cîțu le face și despre posibilitatea ca acesta să cadă (mai multe detalii AICI).

VEZI ȘI: LOVITURĂ pentru turismul românesc. Hossu (Cartel Alfa): Toate băncile au blocat investițiile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel