Nicușor Dan i-a ”încălzit” pe bucureștenii care stau în FRIG și FĂRĂ apă caldă: Iarna 2022-2023 va fi mult mai bună
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Nicușor Dan a dat un răspuns pentru bucureștenii care stau fără căldură și fără apă caldă, asta deși avem deja temperaturi negative în București. 

UPDATE: Întrebat când se va putea repara complet rețeaua, iarna aceasta sau iarna viitoare, primarul a răspuns: ”Promisiunea mea este că iarna 2022-2023 va fi mult mai bună decât iarna aceasta și iarna viitoare, iarna viitoare va fi mai bună decât anul acesta.”

Întrebat ce pot să facă bucureștenii care locuiesc în cartierele fără căldură și apă caldă, Nicușor Dan, primarul Capitalei, a răspuns, într-o conferință de presă: ”Răspunsul meu e același pe care l-am dat în campania electorală.”

”O să?” a întrebat jurnalistul. ”O să avem o iarnă dificilă” a completat Nicușor Dan. 

”Avem o rețea de transport care nu a fost modernizată 30 de ani și care, din păcate, s-a deteriorat foarte rău în ultimii 3-4 ani. Avem pentru asta un indicator foarte clar: cantitatea de apă necesară a fi inclusă în rețea, care e de trei ori mai mare decât în 2016. În aceste condiții, tot ce putem să facem este să avem echipe să intervină cât mai repede la avarii și să informăm populația. Deci în momentul în care cineva nu are căldură sau apă caldă să fie informat cât timp va dura și care e problema.” a afirmat primarul. 

Iată imaginea din campania electorală pentru Primăria Capitalei: 

2. -imagine fara descriere- (apa-calda_52093900_63120900.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel