Cartofi la cuptor cu afumătură. Românii adoră această rețetă! Nu exisă ceva mai bun
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook
Cartofii la cuptor cu afumătură reprezinta una dintre mâncărurile preferate ale românilor. Se prepară ușor, iar rezultatul te va îmbia de cum deschizi cupotrul.

Ingrediente

8 cartofi potriviţi

300 g carne afumată, costiţă

2 căţei de usturoi pisat

200 ml apă

2 linguri de ulei

sare, piper, maggi cu găină, tarhon.

Cum se prepară

Se spală cartofii, se curăţă şi se taie în bucăţi potrivite, se taie costiţa în bucăţi, scrie click.ro. Cartofii se pun într-un vas termorezistent, se adaugă ulei şi toate condimentele de mai sus, se amestecă, se pune costiţă şi apa. Se acoperă cu capac şi se pune la cuptorul preîncălzit la 180 grade.

Vezi și: Friptură de Brașov. Cel mai gustos preparat. Rețeta asta trebuie încercată!

Bananele trebuie ținute în pungi negre, în frigider. Cel mai tare truc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel