Cascadorul Alex Harvill a murit în timp ce se antrena pentru doborârea recordului mondial. Tragedia a fost filmată - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Casacdorul Alex Harvill a murit în timp ce se antrena pentru doborârea recordului mondial / Foto: Pixabay
Casacdorul Alex Harvill a murit în timp ce se antrena pentru doborârea recordului mondial / Foto: Pixabay
Cascadorul Alex Harvill a murit în timp ce se antrena pentru doborârea recordului mondial la saltul cu motocicleta.

Pilotul Alex Harvill a murit, joi, la 28 de ani, în timp ce se antrena pentru un salt de record mondial cu motocicleta, au declarat oficiali din statul american Washington, informează CNN

"Cele mai profunde condoleanțe se îndreaptă către familia, prietenii și apropiații lui Alex.", au transmis joi autoritățile locale din Comitatul Grant.

Alex Harvill își dorea să doboare recordul mondial de săritură cu motocicleta, de 106 metri lungime, potrivit Moses Lake Airshow, festivalul în cadrul căruia a avut loc tragedia. În momentul în care a murit, tânărul era la un antrenament.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alex Harvill (@ah352)

Mai multe filmări cu săritura de antrenament a lui Harvill, realizată pe aeroportul din Comitatul Grant, au fost postate pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum tânărul sare de pe rampă, însă nu prinde suficientă viteză și lovește marginea rampei de aterizare. Motocicleta s-a făcut praf, iar Alex Harvill a fost aruncat și s-a rostogolit zeci de metri.

"Personalul legistului Morrison va efectua autopsia vineri pentru a confirma cauza și modul de deces, ceea ce este o procedură standard.", a declarat Biroul șerifului din Comitatul Grant.

Cascadorul s-a stins din viață în drum spre spital. Tânărul încerca să doboare recordul mondial stabilit în 2008 de Robbie Maddison, potrivit Guiness World Records. El deținea deja un record Guiness, pentru o săritură de 90 de metri pe care o realizase în 2013. După aflarea veștii, mesaje de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare. 

Harvill s-a născut în California și a locuit în Ephrata, Washington, împreună cu soția sa Jessica și cu fiii Willis, de cinci ani, și un nou-născut, Watson, scrie The Guradian. Deoarece se pare că Harvill era cel care întreținea familia, oamenii s-au mobilizat și au făcut donații. De joi până vineri dimineața s-au strâns 42.000 de dolari. Într-un interviu acordat luna trecută, cascadorul a vorbit despre dragostea sa față de motociclete, afirmând că  acest sport reprezintă o „depășire a limitelor”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alex Harvill (@ah352)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel