Casele de pariuri au un favorit pentru marele premiu la Eurovision
Autor: Ioan-Radu Gava pe 16 apr, 22:59 | Muzica

Casele de pariuri au un favorit pentru marele premiu la Eurovision / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Marile case de pariuri au un favorit pentru câștigarea Eurovisionului. Competiția muzicală se va desfășura în perioada 18 - 22 mai, la Rotterdam.

A mai rămas o lună până la Eurovision, iar casele de pariuri au deja un favorit pentru marele premiu. Este vorba despre reprezentanta Maltei, care va evolua cu o piesă despre puterea femeilor. Destiny Chukunyere a oferit un interviu în exclusivitate pentru CTC. Tânăra de 18 ani a declarat că, prin piesa ei, își propune să le oferi femeilor mai multă încredere.

"Mesajul principal este că femeile trebuie să se ajute reciproc. Femeile sunt minunate și puternice. Pot fi de succes și fără un bărbat. Noi nu avem nevoie de bărbați ca să ne considerăm independente și de succes", a spus Destiny Chukunyere, reprezentanta Maltei la Eurovision 2021.Piesa artistei face deja furori pe Youtube și a adunat patru milioane de vizualizări. Un alt reprezentant care râvnește premiul cel mare este Vasil din Macedonia de Nord. Tânărul va participa cu piesa Here I stand.

"Muzica este ieșirea mea din orice situație. M-am așezat la pian și am început a plânge. Așa am scris și piesa", a menționat Vasil Garvanliev, reprezentant Eurovison 2021 Macedonia de Nord. Eurovisionul se va desfășura în perioada 18 - 22 mai, la Rotterdam, potrivit Publika.

Muzica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri