Castel Disney, în valoare de 64.000 de dolari, distrus de niște copii într-un muzeu
Autor: Alexandra Cheroiu pe 23 iul, 15:34 | Magazin

Castelul Disney de la Muzeul de Sticlă din Shanghai FOTO Instagram

Un Castel Disney prețios, expus la Muzeul de Sticlă din Shanghai, care valora 64.000 de dolari și cântărea aproape 60 de kilograme, a fost distrus de niște copii neastâmpărați care se jucau în jurul exponatului.

Aparent, doi copii au sărit peste barierele expoziției și au bătut în sticla care proteja castelul, provocând căderea și spulberarea unei părți a acesteia, arată Vice.

Muzeul a explicat cele întâmplate: „Micuții vizitatori au înțeles că au avut un comportament nepotrivit și, încurajați de părinți, au raportat incidentul. Atitudinea lor prietenoasă și sinceră, dar și dorința de a contribui la soluționarea situației ne-au emoționat. Credem că viitoarele generații vor fi niște vizitator foarte buni.“

„Castelul mai poate fi expus, dar doar în starea lui imperfectă. Ne pare rău dacă acest lucru influențează negativ experiența avută în muzelul nostru“, au transmis oficialii muzeului.

Castelul, care se află expus la Muzeul de Sticlă din 2016, a fost un dar pentru muzeu din partea Arribas Brothers, niște sticlari specializați în obiecte de colecție marca Disney. Pentru construcția acestuia, sticlarii au avut nevoie de 500 de ore în care au asamblat peste 30.000 de componente.

Încă nu este clar dacă părinții copiilor vor fi nevoiți să plătească dauna.

          Vezi această postare pe Instagram                  

#玻璃城堡 #上海玻璃博物馆 #shanghai

O postare distribuită de @ mars492l pe Mar 30, 2017 la 6:18 PDT

          Vezi această postare pe Instagram                  

This is the largest glass-blown castle in the world! Made by Miguel Arribas, it took 500+ hours and over 30,000 glass loops. The Arribas fantasy castle is currently at The Shanghai Museum of Glass in China. #glasscastle #arribasbrothers #cystalarts #amazingcastle

O postare distribuită de Arribas Brothers (@disneyarribas) pe Dec 30, 2017 la 4:01 PST

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri