Castelul Bran s-a redeschis pentru vizitatori. Cine l-a întâmpinat pe primul vizitator
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Castelul Bran / Facebook
Foto: Castelul Bran / Facebook
Vizitatorii sunt din nou așteptați la Castelul Bran. 10 dintre ei vor avea parte de o surpriză specială din partea reprezentanților Castelului. 

Castelul Bran a fost redeschis astăzi turiștilor. Reprezentanții muzeului au organizat și un concurs pentru a-i atrage din nou, iar premiul este obținut pe loc. 

”Bucuroși de oaspeți, te așteptăm cu premii la Castelul Bran. Vizitatorii cu numerele 1, 10, 50, 100, 500, 1000, 2000, 3000, 4000 și 5000 primesc pe loc cadou un tur de onoare al Castelului, în compania unui ghid care le va arăta ce alții nu pot vedea! E felul nostru de a multumi celor care sustin relansarea turismului românesc, vizitand Castelul Bran”, se arată într-un comunicat de presă. 

Cum a fost primit primul vizitator

Primul vizitator care a trecut astăzi de poarta Castelului Bran a venit din Vrancea cu familia. El a fost așteptat de ”nimeni altul decât Măria Sa Vlad Țepeș”. 

”Am venit în concediu. Suntem din Vrancea și astăzi am văzut pe internet că astăzi se deschide Castelul”, a declarat primul vizitator. 

Pe 8 iunie, în a doua zi de Rusalii, Castelul va fi deschis în intervalul orar 10 - 18, în timp ce duminică vom avea program obișnuit (9 - 18).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel