Cătălin Botezatu, la ÎNCHISOARE. A fost condamnat. "Conflict al unei MAFII politice". Mărturie GREU de crezut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cătălin Botezatu a fost închis pentru aproape un an de zile. Iată ce spune designerul despre această întâmplare neplăcută care l-a marcat. 

Cătălin Botezatu are o viața demnă de un film de acțiune. Acesta a povestit cum a ajuns la închisoare, în urmă cu 25 de ani, pe când era la începutul carierei sale în modă, tocmai în Italia, după ce oamenii legii de acolo l-au acuzat de bancrută frauduloasă.

Totul s-a întâmplat în anul 1996, iar primele luni de pușcărie și le-a petrecut într-o închisoare de maximă siguranță. În plus, designerul a povestit că a rămas marcat de această întâmplare și a avut gânduri negreu, mai ales că a fost coleg de celulă cu un mafiot italian care îi povestea cu nonșalanță despre crimele pe care le-a comis.

Dezvăluire șocantă despre experiența din închisoare

„Am stat într-o închisoare de maximă siguranță, cu cei mai mari infractori și mafioți ai Italiei. Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață. Era privilegiat, stătea într-un halat de mătase, fuma trabuc, vorbea la telefon. Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut, cu o nonșalanță extraordinară. Jur că ceea ce am văzut acolo este la fel cu ceea ce vezi într-un film de acel gen”, a povestit Cătălin Botezatu, potrivit cancan.ro.

De ce a intrat în închisoare, de fapt

Cătălin Botezatu a petrecut aproximativ un an în spatele gratiilor, câteva luni în Italia, iar ulterior la Rahova unde a fost coleg cu Miron Cozma.

„Am fost în mijlocul unui conflict, al unei mafii politice și financiare ale acelei perioade. Am fost victime dacă stăm să ne gândim, dar nu aș vrea să mă victimizez. Am luat un credit pentru că am fost puși în imposibilitatea de a plăti salariile. Aveam foarte multe ferme, aveam foarte mulți salariați și pentru că toate conturile firmei noastre pe vremea aceea au fost blocate în mod intenționat, tocmai pentru a ne determina să cotizăm mai mult, a trebuit să luăm bani de undeva.

Am făcut un credit pe care l-am garantat cred că de zece ori mai mult decât valora el. L-am luat și l-am dat asociatului meu pentru a plăti acele datorii”, a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel