Cătălin Botezatu, remarcă genială despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la nuntă
Autor: Giorgiana Croitoru pe 16 sep, 09:27 | Vedete

Foto: Instagram Catalin Botezatu / Simona Halep

Cătălin Botezatu a comentat ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununie.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit miercuri, 15 septembrie, într-un cadru privat în staţiunea Mamaia.

Cătălin Botezatu a comentat ținutele alese în ziua cununiei civile de Simona Halep și Toni Iuruc și a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi.

Cu toate acestea, designerul a făcut o remarcă interesantă și anume că Toni Iuruc este ușor prea elegant pentru Simona Halep.

Simona Halep a ales o rochie bej, cu dantelă în partea de sus, iar Toni un costum de culoare închisă. Potrivit lui Cătălin Botezatu, soțul Simonei Halep putea să renunțe la cravată și să-și deschidă un nasture la cămașă, adoptând astfel o ținută ceva mai relaxată, în ton cu a sportivei.

Cătălin Botezatu, despre ținuta Simonei Halep

 

"Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul.

Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței. Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru viva.ro.

Cătălin Botezatu, despre ținuta lui Toni Iuruc

 

"Costumul este unul… OK, de culoare închisă! Poate aș fi umblat puțin la pantaloni, nu i-aș fi lăsat să cadă atât de mult, să facă acele cute pe pantof. În general, pantalonul se poartă foarte apropiat de gambă. Bine, acolo unde este cazul, dar în nici un caz să facă astfel de cute.

Aș fi umblat puțin și la modelul pantofului, dar per general sunt OK ca pereche.

Dar, dacă stau bine să mă gândesc, având în vedere să Simona a optat pentru o ținută atât de simplă, el putea să renunțe la cravată și să deschidă un nasture sau chiar doi la cămașă. Evident, a ales varianta elegantă, ceea ce nu este rău deloc!" a mai declarat designerul.

Adina Buzatu, detalii despre ținutele de la nunta Simonei Halep

 

Ieri, înaintea marelui eveniment, Adina Buzatu, cea care a stilizat ținutele multor invitați de la cunta sportivei, a oferit detalii despre vestimentația evenimentului.

"Mulți dintre bărbații care vor fi azi la petrecere ne-au vizitat și și-au achiziționat ținuta. Ce pot să vă spun este că invitații sunt cu adevărat atenți să arate bine, să se îmbrace bine și se pregătesc pentru eveniment, ceea ce mi se pare și normal. Este un eveniment de mare anvergură. Președintele Iohannis a confirmat venirea și deci vă dați seama că va fi un standard foarte înalt.

Vor alege majoritatea ținute elegante, pentru că nu a fost un dress-code foarte clar, specificat și atunci majoritea vor alege clasic - elegant. (...)

Sunt sigură că Simona Halep va alege o variantă simplă, foarte fină și foarte frumoasă. Are consultanți în jurul ei și se vor agita toți să fie cea mai frumoasă mireasă din lume", a declarat Adina Buzatu, în direct la B1 TV.

Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri