Pe cine înjură Cătălin Drulă când stă în trafic pe Valea Prahovei
Autor: Doinița Manic pe 23 feb, 21:36 | Personalități politice

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a vorbit despre cozile interminabile de pe Valea Prahovei.

Majoritatea șoferilor s-au enervat măcar o dată fiind prinși în traficul de pe Valea Prahovei. Se pare că de frustrările acumulate în cozile interminabile de pe Valea Prahovei nu scapă nici Cătălin Drulă, noul ministru de la Transporturi. Până la primele lucrări la autostrada Ploiești – Brașov va mai trece ceva timp. Compania de Drumuri a semnat recent contractul pentru actualizarea studiului de fezabilitate și proiectarea șoselei de mare viteză, care ar trebui să-i scape pe șoferi de cozile de pe DN1. 

"Am discutat cu dumnealor să se concentreze pe un traseu modern în zona critică a Văii Prahovei, cu tuneluri. E traseu cu tunel de 4 km la Bușteni, cu tunel de 2 km la Sinaia. Ar ajuta și turismul să scoți traficul din zonele respective. I-am rugat să ne predea zone de documentație unde se poate mai ușor și mai repede și unde este critic, spre exemplu varianta ocolitoare de la Comarnic, ca să o putem scoate la licitație înainte de restul proiectului. N-o să dureze câteva luni. Termenul contractual - e o licitație scoasă înainte să înceapă mandatul meu, e de vreo doi ani și jumate pentru documentație.", a declarat Cătălin Drulă

Întrebat la DigiFm pe cine înjura pentru traficul de pe Valea Prahovei înainte să fie ministru, stând pe șosea bară la bară, ministrul a răspuns: “Pe politicieni și pe toți miniștri de până atunci. (Acum- n.r.) mă înjur singur”.

Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri