Urmărește emisiunea live
Cătălin Măruță a scos porumbelul în direct. Propunere indecentă pentru o invitată: Dă-l jos, să văd!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Cătălin Măruță i-a făcut o propunere indecentă unei invitate, în fața iubitului ei. 

Dansatoarea de belly-dance, Natalia Duminică, a fost invitata lui Cătălin Măruță în platoul emisiunii de la PRO TV, acolo unde a prezentat un dans oriental care l-a impresionat pe prezentator și l-a făcut să scoată porumbelul, chiar în direct. 

Cătălin Măruță, a scos porumbelul în direct. Apropo indecent la adresa dansatoarei

Cu un talent aparte și o frumusețe răpitoare, Natalia Duminică, fosta concurentă de la Românii au Talent, l-a impresionat pe Cătălin Măruță încă de la intrarea în platou.

El a ținut să-i aprecieze costumul de dans, unul sexy care scoteau în evidență formele dansatoarei, iar Natalia a ținut să-i precizeze că mai are și alte astfel de costume de scenă, însă acesta este unul special pentru ea, deoarece atunci când dansează mișcările bustului îi sunt mai bine puse în evidență. 

"Păi dă-l jos, să văd, pot și eu să dansez așa?", i-a spus Cătălin Măruță.

Întregul moment și replica prezentatorului a venit în direct și chiar sub ochii iubitului Nataliei Duminică, ce era prezent în culise.

Și chiar dacă și-a dat seama de gafă, momentele surprinzătoare nu s-au oprit, iar după ce Natalia Duminică a dansat, Cătălin Măruță a continuat:

"Am crezut că ți s-a făcut rău și am zis să vin să te resuscitez. Poți să joci în telenovele, eu eram Fernando", a mai continuat Cătălin Măruță.

Natalia Duminică, dezvăluiri despre familie

Natalia Duminică provine dintr-o familie de artiști, moștenind talentul pentru belly-dance de la mama ei, alături de care a participat pe scena Românii au Talent.

"Noi suntem o familie de dansatori, din mamă-n fiica ne-am ocupat cu dansul, pasiune împărtaşită de către toţi membri familiei noastre, pe care sper să o pot trece mai departe copiilor şi, de ce nu, nepoţilor mei. Numele meu este Natalia Duminica, sunt născută pe 8 Aprilie, 1990, în Chişinău. Mi-am dedicat viaţa artei şi cu asta ma şi ocup, la fel si mama mea care ma sprijina in activitatile mele si desigur ma incurajeaza cum poate si cum stie ea mai bine.

Mama mea, Aliona Duminica, este de profesie coregraf si dupa un sir de ani in care a dansat, a decis sa-si deschida scoala proprie de Belly Dance! Parintii mei sunt dansatori, au lucrat împreuna intr-un colectiv unde s-au si cunoscut. S-au despartit cand eu aveam 4 ani. Tatal meu este inca artist si canta folclor. Nu mai pastrez legatura cu el.

Mama a inceput sa danseze la varsta de 4 ani si a inceput cu baletul, dupa care a intrat la Liceul Coregrafic din Chisinau la sectia Dans popular si in paralel dansa si in ansamblul Miorita condus de P. Andreicenco", declarat Natalia Duminică, în urmă cu ceva timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel