Cătălin Rădulescu, avertisment pentru Tăriceanu: PSD e pregătit...
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cătălin Rădulescu: Suntem pregătiți  pentru posibilitatea ca să intrăm într-o guvernare minoritară,
Cătălin Rădulescu: Suntem pregătiți pentru posibilitatea ca să intrăm într-o guvernare minoritară,
Deputatul Cătălin Rădulescu îl avertizează pe Cătălin Popescu Tăriceanu cu privire la o eventuală ieșire a ALDE de la guvernare.

Cătălin Rădulescu îl atacă pe liderul ALDE, după ce acesta a declarat într-un interviu pentru Mediafax că   nu vrea să facă parte dintr-o guvernare impotentă: "Mă gândesc că domnul Tăriceanu poate a avut o zi proastă. Guvernează împreună cu noi, atunci cum guvernează, într-un Guvern impotent sau într-o guvernare impotentă? Deci eu cred că a avut o zi proastă, nu vreau să mă exprim altfel".

În eventualitatea unui guvern minoritar, Rădulescu a spus că: "Noi am mai fost în situația asta și altă dată. Sigur că noi putem fi și în această situație pregătiți pentru o guvernare. Nu ne dorim foarte tare, noi ne dorim în continuare ca să avem această guvernare cu ALDE, așa cum am avut-o de la început (...). Noi suntem pregătiți inclusiv pentru posibilitatea ca să intrăm într-o guvernare minoritară, cu o susținere, eu știu, în Parlament, fără ALDE, dar sigur, așa cum a spus și premierul și cum spun și eu astăzi, nu ne dorim".

Cătălin Rădulescu a mai declarat că în eventuala  unui guvern minoritar, PSD s-ar putea spijini pe minoritățile din Parlament sau de UDMR.

Vezi și: Călin Popescu-Tăriceanu, discuție cu Mihai Tudose. Informații de culise, dezvăluite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel