Câţi oameni lucrează la Untold şi Neversea. Edy Chereji, detalii din culisele celor mai tare festivaluri
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Facebook / UNTOLD
Foto: Facebook / UNTOLD
Edy Chereji, organizatorul Untold, a vorbit despre numărul de oameni care contribuie la festivalul de la Cluj, dar și la Neversea.

Invitați la Interviuri care inspiră, la DC News, Edy Chereji & Bogdan Rădulescu au vorbit despre numărul de oameni care lucrează la Untold și Neversea.

„E interesant să vezi cine sunt oamenii care aduc succesul unui proiect. În cazul nostru, vorbim de întreaga echipă Untold, iar cuvântul dedicat este mult prea puțin pentru ce înseamnă implicarea întregii echipe. Sunt aproximativ 90 de oameni care lucrează în fiecare an pentru cele două proiecte, cei mai mulți dintre ei au venit alături de noi de la prima sau a doua ediție, au rămas alături de noi în tot acest timp și alții s-au alăturat pe parcurs și au adus experiența pe care o aveau în alte poziții, în alte companii, în sânul nostru. Noi suntem o organizație mai puțin obișnuită, suntem mai mult orientați pe susținerea dezvoltării fiecărei persoane, intraprenoriatul și oamenii care au idei.

Cred că foarte mulți oameni care au venit alături de noi s-au regăsit în formula asta și, în final, iată ce lucruri frumoase putem face împreună. Cifra e undeva la 90 de oameni. În timpul festivalului ajungem la aproape 13.000 de oameni la Untold și 9.000 -10.000 la Neversea. Noi, acolo, suntem ca un mic orășel“, a precizat Edy Chereji.

Untold 2021 - Sold Out! Peste 11.000 de abonamente s-au epuizat imediat

În prima rundă de vânzare din acest an, care a avut loc joi, 10 iunie, fanii au achiziționat peste 11.000 de abonamente pentru ediția din acest an a festivalului UNTOLD. Ei se alătură celor peste 45.000 de fani care au cumpărat deja abonamente în 2020. 

”Venim din nou cu super vești. Anul 2021 se anunță a fi unul magic și asta datorită fanilor UNTOLD. Fanii festivalului au demonstrat încă o dată că, pentru ei, UNTOLD este cel mai așteptat eveniment, mai ales în acest an atât de special”, au anunțat organizatorii festivalului. 

Cei care nu au reușit încă să-și achiziționeze un abonament pentru cea de-a șasea ediție UNTOLD o pot face în curând, când organizatorii vor ieși cu o nouă tranșă de abonamente. 

UNTOLD se va desfășura la Cluj între 9 și 12 septembrie 2021

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională, care se va desfășura în acest an, în întreaga lume!

Reprezentanții UNTOLD au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranța maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinați, testați sau cei cu anticorpi. De asemenea, Uniunea Europeană va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde - Covid 19 care asigură aceleași 3 condiții: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR). Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor UNTOLD, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, fac din evenimentul de la Cluj-Napoca cel mai sigur loc public din România în care se pot afla oamenii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel