Urmărește emisiunea live
Câți români din diaspora au decedat din cauza Covid - 19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Un număr de 26 cetăţeni români aflaţi în străinătate au decedat de la începutul epidemiei de COVID 19 până la acest moment, informează sâmbătă Grupul de Comunicare Strategică.

Un număr de 317 cetăţeni români aflaţi în străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul tip de coronavirus. 'În ceea ce priveşte situaţia cetăţenilor români aflaţi în alte state, potrivit informaţiilor obţinute de misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 317 de cetăţeni români au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 (coronavirus):

129 în Spania, 152 în Italia, 15 în Franţa, 8 în Germania, 4 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia şi câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia şi SUA.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) şi până la acest moment, 26 de cetăţeni români aflaţi în străinătate, 9 în Italia, 7 în Franţa, 4 în Marea Britanie, 5 în Spania şi unul în Germania, au decedat', afirmă sursa citată, potrivit Agerpres.

VEZI ȘI COVID - 19. Orban a spus CLAR unde își vor petrece Paștele românii care revin în țară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel