Caz Caracal. Bogdan Chirieac, observaţie cheie: Cineva mi-a atras atenţia
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Bogdan Chirieac a făcut o observaţie legată de ancheta în cazul Caracal, în direct la România TV.

"Ne-am lămurit cu privire la această anchetă: nu vom afla nimic, va fi condamnat pentru crimă şi cu asta se închide situaţia. Nicio reţea de trafic de carne vie nu va fi deranjată. Şi mai e această problemă fundamentală: cineva îmi atrăgea atenţia, pe bună dreptate, că în jurul butoiului în care ar fi fost arse victimele, la 30 de centimetri, era ambrozia verde. Deci la o temperatură de o mie şi ceva de grade să mai reziste ceva, iarba din jur... Parchetul nu reconstituie, nu încearcă să facă acest experiment, să vadă dacă este posibil ceea ce a spus Dincă...", a declarat Bogdan Chirieac în direct la România TV, în emisiunea moderată de Lili Ruse.

"Nimeni nu crede că fetele ar fi fost arse în butoi"

"Nimeni nu crede că fetele ar fi fost arse în butoi. Pe de altă parte, copiii lui Dincă au trecut pe strada lui cu o zi înainte de crimă şi nu au intrat la tatăl lor. Pe cine apără Dincă cu atâta îndârjire dacă nu pe cineva din familia sa? Fetele au fost predate, vii sau moarte, cuiva pentru a scăpa de urme? Ar fi o posibilă pistă de anchetă poate mai rezonabilă decât chestiunea că a fost arsă fata în butoi şi nimeni n-a văzut, n-a simţit, n-a auzit. Până una-alta, nu avem de-a face cu o anchetă în acest caz.

Este o încercare, dimpotrivă, de mătuire a lucrurilor şi poate de a ţine subiectul viu fiindcă se apropie campania prezidenţială şi poate că şi astfel de subiecte colaterale unui eveniment fundamental pentru o ţară ca România, alegerea, preşedintelui, nu trebuie discutat în amănunt. Şi trebuie să discutăm o crimă neelucidată de către Parchet", a punctat Bogdan Chirieac.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel