Caz Caracal. Ecaterina Andronescu: Atât de mult impact social, poate, nici Colectiv nu a avut
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ecaterina Andronescu/ foto Agerpres
Ecaterina Andronescu/ foto Agerpres
Alexandru Cumpănașu a anunțat că a colaborat cu procurorii și serviciile de informații pentru a surprinde în flagrant o persoană care a contactat-o pe mama Alexandrei și i-a cerut bani pentru a o elibera pe minoră, dar și pe Luiza. Persoana a fost prinsă și audiată, pista fiind una falsă. Ecaterina Andronescu se afla în platoul Antena 3 când a fost transmisă vineri știrea.

„Ce se întâmplă mi se pare că e de domeniul imposibilului și inacceptabilului, în primul rând. Nu poți să-ți bați joc de niște oameni care trăiesc nu o dramă, o tragedie. Chiar un coșmar trăiesc. Din păcate, aici suntem.

Și mai e ceva: cred că sunt câteva săptămâni de când toate televiziunile nu discută decât acest subiect. În țara aceasta nu se mai întâmplă nimic? Și aceasta este, din păcate, o problemă. Sigur că este un subiect care stârnește disperarea oamenilor, pentru că atât de mult impact social, poate, nici Colectivul nu a avut”, a spus Ecaterina Andronescu, vineri, în cadrul emisiunii „Esențial” de la Antena 3.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) și apoi le-a ars cadavrele.

Analiza INML arată că oasele găsite de anchetatori în casa lui Dincă au ADN-ul Alexandrei. În privința oaselor găsite în pădure, la indicațiile lui Dincă, rezultatele analizei sunt așteptate în cursul zilei de vineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel