Caz Caracal. Ecaterina Andronescu: Atât de mult impact social, poate, nici Colectiv nu a avut
Autor: Rodica Mitu pe 16 aug 2019 / 15:36 | Personalități politice

Ecaterina Andronescu/ foto Agerpres

Alexandru Cumpănașu a anunțat că a colaborat cu procurorii și serviciile de informații pentru a surprinde în flagrant o persoană care a contactat-o pe mama Alexandrei și i-a cerut bani pentru a o elibera pe minoră, dar și pe Luiza. Persoana a fost prinsă și audiată, pista fiind una falsă. Ecaterina Andronescu se afla în platoul Antena 3 când a fost transmisă vineri știrea.

„Ce se întâmplă mi se pare că e de domeniul imposibilului și inacceptabilului, în primul rând. Nu poți să-ți bați joc de niște oameni care trăiesc nu o dramă, o tragedie. Chiar un coșmar trăiesc. Din păcate, aici suntem.

Și mai e ceva: cred că sunt câteva săptămâni de când toate televiziunile nu discută decât acest subiect. În țara aceasta nu se mai întâmplă nimic? Și aceasta este, din păcate, o problemă. Sigur că este un subiect care stârnește disperarea oamenilor, pentru că atât de mult impact social, poate, nici Colectivul nu a avut”, a spus Ecaterina Andronescu, vineri, în cadrul emisiunii „Esențial” de la Antena 3.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) și apoi le-a ars cadavrele.

Analiza INML arată că oasele găsite de anchetatori în casa lui Dincă au ADN-ul Alexandrei. În privința oaselor găsite în pădure, la indicațiile lui Dincă, rezultatele analizei sunt așteptate în cursul zilei de vineri.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri