CAZ CUTREMURĂTOR! Au sunat-o de la Poliție după emisiunea lui Gâdea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea a prezentat un caz cutremurător. 

Sora mai mare a fetiței bătută și torturată de mama sa a dezvăluit detalii șocante din viața pe care a dus-o în casa femeii. Povestirile tinerei sunt șocante, cu atât mai mult cu cât bătaia pare să fie tradiție în această familie. Marți seară, tânăra a povestit cazul ei la Antena 3, miercuri seară fiind invitată în platou.

„Ce am aflat aseară de la Nicoleta e că vrea să lupte pentru surioarele ei. Lupta aceasta merge mai departe! Sper că această luptă să-i însuflețească pe mulți, să fie pentru fiecare un motiv în plus să credem că lucrurile nu trebuie lăsate așa! Deja are primele victorii, într-o luptă foarte grea. Aseară a vorbit în emisiune și azi dimineață Poliția a sunat-o pentru a investiga un lucru foarte important. Nicoleta s-a dus la Poliție și a spus surioara mea de patru ani este bătută cu sălbăticie. De la secția respectivă, s-a spus nu e treaba ta. Poliția a venit însă azi dimineață și încep să vină primele victorii”, a spus Mihai Gâdea. 

„În toată această dramă fără margini, se ridică chipul acestui copil, care e luptător. Merită ascultat!”, a zis Gâdea. 

„M-au sunat (n.r. de la Poliție) dacă putem să ne întâlnim să dau niște declarații în legătură cu cei de la Poliție. Am dat și imaginile cu sora mea. Au venit în apropierea casei mele, am dat declarații despre polițistul care m-a ignorat, am dat declarații despre mama, despre bătăile pentru Ana și Florentina (n.r. surorile ei)”, a spus ea. 

„Hai să-ți dau o veste bună. Tu ai obținut o primă victorie! A venit un comunicat de la Poliție și se povestește în acest comunicat cum te-au contactat. (...) Au fost identificați polițiștii care au fost de serviciu și ar fi luat contact cu tine. Polițiștii structurii de control intern din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu. (...) E prima victorie!”, a spus Mihai Gâdea. 

2. -imagine fara descriere- (mihai_gadea_nicoleta_92568100.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel