Caz dramatic la Onești. Chirieac, întrebare tare pentru chestorul Scurtu
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alexandru Scurtu, despre operațiunea de la Onești
Alexandru Scurtu, despre operațiunea de la Onești
Bogdan Chirieac i-a adresat o întrebare chestorului de poliție Alexandru Scurtu (SIAS), legată de cazul dramatic de la Onești.

Alexandru Scurtu a făcut declarații, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, privind intervenția de la Onești.

La un moment dat, a primit o întrebare de la analistul Bogdan Chirieac, prezent în platoul Antena 3: „Domnule chestor, când urmează să declarați că acțiunea Poliției la Onești a fost un succes excepțional al Poliției Române?”

„Nu am zis că a fost un succes...”, a răspuns Alexandru Scurtu.

„Încă nu ați spus, dar mă întreb când urmează să declarați dumneavoastră sau poate un șef?”, a continuat Bogdan Chirieac.

„Nici nu o să spun vreodată”, a mai zis Alexandru Scurtu.

VEZI ȘI: Operațiunea de la Onești. Scurtu (director SIAS): S-a întârziat cu negocierea din dorința de a găsi momentul operativ cel mai bun

Amintim că doi muncitori care renovau un apartament în Onești, județul Bacău, au fost omorâți, luni seară, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat pentru că fusese evacuat.

Poliția a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici, după ce negocierile dintre agresor și forțele de ordine au eșuat.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc și altul la spitalul din Onești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel