Caz incredibil la Isaccea. Elevii ar fi început noul an şcolar în... capela mortuară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Noul an şcolar, cu măsuri de distanţare, nu înseamnă neapărat că elevii vor învăţa în şcoală. Dovada este la Isaccea, acolo unde s-ar fi decis ca elevii mai multor clase să înceapă anul şcolar în capela mortuară. 

Se întâmplă la Liceul Teoretic "Constantin Brătescu", din Isaccea, judeţul Tulcea, unde s-a decis ca o parte din elevi să înceapă anul şcolar în capelă.  

Elevii vor învăţa şi în Casa de Cultură, în Sala de Sport a Primăriei, dar şi în Biserică (sala de mese/ trapeză), potrivit unei decizii semnate de directorul Geta Dobrin. 

Totul pentru că şcoala ar fi în proces de reabilitare, iar lucrările nu au fost terminate, conform Tulceanoastră.ro. Potrivit sursei citate, şantierul ar putea dura până în februarie 2021, cel puţin. 

DC News a încercat să obţină un punct de vedere din partea conducerii liceului, însă la momentul apelului, directorul Geta Dobrin nu se afla în şcoală, ci la o şedinţă în Primăria Isaccea. După această şedinţă, este foarte probabil să primim un răspuns cu privire la această chestiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel