Cazul Caracal. Monica Melencu: Raportul FBI, neconcludent. Deduc că Luiza trăiește
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Monica Melencu
Monica Melencu
Mama Luizei Melencu, Monica Melencu, susține că fiica sa trăiește după ce raportul FBI ar fi neconcludent. Oasele analizate ar fi fost prea distruse. 

Mama Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o, declară că raportul FBI pe oasele găsite la liziera unei păduri sunt neconcludente: „Avocații mi-au spus că oasele erau prea distruse. Deduc că Luiza trăiește".

Monica Melencu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că nu a văzut raportul FBI pe oasele găsite la liziera pădurii, dar avocații i-au spus că fragmentele osoase erau mult prea distruse.

„Am vorbit cu ambii avocați. Dânșii mi-au confirmat că n-au putut să extragă nimic din acele oase că au fost prea distruse. Mâine (joi - n.r.) mergem la București. (...) Doamna avocată m-a sunat și mi-a zis:", a declarat femeia.

Monica Melencu susține că deduce de aici că Luiza trăiește

„Am spus-o de la început: aceste fete nu sunt moarte. Aceste fete sunt traficate, iar alea sunt oase care au fost plantate. Iar Luiza, eu am spus și o susțin, acest martor care-l au la ora actuală, omul l-au luat nevinovat. Noi susținem, o spun și susțin că Luiza prin acea casă (a lui Dincă - n.r.) nici n-a trecut. Ca să dovedească că Luiza a trecut, l-au băgat pe sărmanul asta".

„Președintele știe, doamna Birchall... Acoperă pe cineva. Asta e. E cineva politic, la nivel înalt. Acoperă pe cineva la nivel înalt", a afirmat mama Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie

Acesta a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămăşiţe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămăşiţele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel