Cazul fetiței sufocate în urma unei provocări pe TikTok. Prietenii copilei, audiați
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Cazul fetiței sufocate în urma unei provocări pe TikTok / Foto Pexels
Cazul fetiței sufocate în urma unei provocări pe TikTok / Foto Pexels
În cazul fetiței care a murit sufocată în urma unei provocări pe TikTok, o prietenă a copilei este audiată. Micuța Antonella va fi înmormântată marți, în biserica unde urma să primească prima împărtășanie.

Marți este ziua în care familia și prieteni își iau rămas bun de la Antonella, fetița din Italia care a murit sufocată în urma unei provocări pe TikTok, scrie La Repubblica.

Ancheta continuă, în aceste zile fiind audiați prietenii copilei de 10 ani, inclusiv sora fetiței. Dispozitivele electronice și celulare ale persoanelor apropiate de Antonella au ajuns sub sechestru.

„Să așteptăm rezultatele investigațiilor, dar vreau să spun că nu i-am dat eu cureaua respectivă fiicei mele”, a spus tatăl Antonellei.

Până acum se știe că în ziua cu pricina fetița le-a spus părinților că urma să facă duș. Când tatăl se întoarce de la serviciu, are obiceiul de a-și lăsa hainele în baie și este posibil ca Antonella să fi găsit cureaua chiar acolo. Ceea ce s-a întâmplat înainte ca fata să-și strângă cureaua în jurul gâtului este în centrul anchetei.

Ipoteza conform căreia fata ar fi participat la „Blackout challenge” a fost avansată de anchetatori când au aflat că Antonella era foarte activă pe rețelele de socializare. Atât de activă încât avea zece profiluri Instagram și trei conturi Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel