Cazul Flaviei Groșan. Radu Tudor: Huiduieli, huliganisme! Ce spune Colegiul Medicilor. Case closed
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Tudor / Sursa: Facebook
Radu Tudor / Sursa: Facebook
Şefa Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiş, a declarat, joi, că medicul Flavia Groşan este chemată la o discuţie cu Comisia de etică şi deontologie medicală, după ce instituţia s-a autosesizat în urma afirmaţiilor acesteia privind protocoalele din spitale pentru tratamentul COVID-19. Despre Flavia Groşan, vorbise și Radu Tudor. 

„Când ridici un semn de întrebare în urma unor afirmații foarte dubioase, a unor evaluări ciudate și a unei prestații personale pe care o consider catastrofală, un val de lături, huiduieli scrise și huliganisme gramaticale se abat asupra ta. Pandemia, din păcate, a înmulțit numărul celor alăturea cu drumul. Spre știința acestor nefericiți ai sorții: acum o spune chiar Colegiul Medicilor. Case closed”, a scris Radu Tudor, joi, pe contul său de Facebook. 

În ceea ce priveşte consecinţele acestei prime întâlniri cu Comisia de etică, dr. Pantiş a afirmat că această comisie nu aplică niciun fel de sancţiune, dar, dacă dr. Groşan va continua să iasă în spaţiul public cu aceleaşi „aprecieri", atunci se va ajunge la Comisia de jurisdicţie şi Comisia disciplinară, putând să rişte avertisment sau suspendarea dreptului de liberă practică pentru o lună, trei luni, şase luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel