Urmărește emisiunea live
Cazul Gabby Petito. Logodnicul bloggeriței ucise a fost găsit mort
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de cocoparisienne de la Pixabay
Imagine de cocoparisienne de la Pixabay
Biroul Federal de Investigații (FBI) a anunțat că rămășițele umane descoperite într-o zonă sălbatică din statul american Florida îi aparțin lui Brian Laundrie, logodnicul lui Gabby Petito. 

Brian Laundrie, logodnicul fugar al lui Gabby Petito, a fost găsit mort. Rămășitele sale au fost descoperite într-o zonă sălbatică din statul american Florida, potrivit celor transmise joi de către Biroul Federal de Investigații (FBI), scrie CNN.

Laundrie, "o persoană de interes în cazul uciderii lui Gabby Petito", a dispărut în luna septembrie, după ce revenise singur din excursia prin SUA în care plecase cu logodnica.

Tânărul a fost identificat pe baza amprentelor dentare. Descoperirea macabră a avut loc lângă rezervația Carlton din North Porth, într-o zonă care până de curând a fost acoperită de ape, conform celor spuse de coordonatorul operațiunii, agentul Michael McPherson. Alături de rămășițele umane au mai fost găsite obiecte ale tânărului precum un rucsac și un caiet, dar și hainele care corespund celor cu care Laundrie era îmbrăcat pe 13 septembrie, când a fost văzut pentru ultima dată.

Gabby Petito a fost ucisă 

Bloggerița Gabby Petito, în vârstă de 22 de ani, a fost dată dispărută la jumătatea lunii septembrie. Ea plecase într-o călătorie prin Statele Unite alături de logodnicul ei, Brian Laundrie. Acesta din urmă s-a întors acasă singur, iar câteva zile mai târziu și el a dispărut. 

Pe 20 septembrie, trupul neînsuflețit al lui Gabby Petito a fost găsit într-un parc natural din statul Wyoming. S-a aflat ulterior că prezenta urme de sugrumare. Medicul legist a spus că trupul bloggeriței a zăcut abandonat timp de aproape o lună, înainte de a fi descoperit.

Controversă. Logodnicul se întorsese singur, a refuzat discuțiile cu poliția și a dispărut iar 

Brian Laundrie s-a întors singur la domiciliul familiei sale din Florida pe 1 septembrie. Acolo, anchetatorii au găsit și camioneta lui Gabby Petito. 

Peste 50 de agenți cu câini de urmă și drone au acționat într-o zonă de circa 100 de kilometri pătrați din Rezervația Carlton, locul ce ar fi fost indicat de logodnicul tinerei atunci când a plecat de acasă. 

Avocatul familiei lui Gabby credea că Brian Laundrie se ascunde de autorități.

Josh Taylor, purtătorul de cuvânt al poliției din North Port, a fost întrebat de ziariști de ce familia lui Brian Laundrie nu a spus poliției mai devreme că acesta a plecat de acasă în rezervație.

"Știți că am încercat să contactăm familia (Laundrie, n.r.) pentru a primi răspunsuri în acest caz (dispariția lui Gabby Petito, n.r.) încă de acum o săptămână iar prima discuție în detaliu pe care am purtat-o cu membrii familiei a fost vineri, când avocatul lor ne-a sunat să ne spună că sunt îngrijorați pentru că nu știu unde se află Brian", a declarat atunci Josh Taylor, purtătorul de cuvânt al poliției din North Port. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel