Cazul Navalnîi. Zeci de oameni au manifestat în susținerea opozantului rus. Poliția din Sankt Petersburg a făcut arestări. VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video Life News
Captură video Life News
Zeci de oameni au protestat în susținerea lui Alexei Navalnîi, cerând eliberarea imediată a opozantului rus. Poliția din Sankt Petersburg a făcut mai multe arestări.

Zeci de oameni au protestat în centrul orașului Sankt Petersburg, în susținerea lui Alexei Navalnîi, transmite Interfax. Manifestanții au cerut eliberarea imediată a opozantului rus. Polițiștii au făcut mai multe arestări pe motiv că acțiunea de protest nu a fost autorizată.

Potrivit corespondenților Interfax, manifestanții erau băgați în autovehicule folosite de obicei pentru transportul deținuților din penitenciare. Le-ar fi atras atenția orice acțiune a protestatarilor: aplauze, scandarea lozincilor și încercarea de a folosi diferse pancarte. Pentru aceste lucruri, oamenii erau imediat reținuți. Două femei în vârstă au fost reținute pentru că se certau, iar activiștii au raportat arestarea corespondentului canalului TV Dozhd, Denis Kabakov. Deocamdată nu se cunosc alte detalii despre persoanele reținute de polițiști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel