Ce a făcut USR - PLUS după decizia Biroului Electoral. GALERIE FOTO explozivă. ”Anunțați poliția”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Mai multe Birouri Electorale Județene au interzis o acțiune de campanie a USR - PLUS, pentru că era în afara legii. Dar campania continuă, sfidând decizia. 

”Dar chiar e bătaie de joc. Le-ați interzis să mai facă asta și ei totuși fac. În ce țară trăim? Chiar nu se poate să respectăm nimic? Le-ați zis să nu mai facă și ei fac în continuare. Azi dimineață am ieșit la treabă și surpriză, USR Plus tot pe stradă cu pancartele alea în mână! Vă rog frumos să îi amendați. Pe lângă faptul că sunt ilegale pancartele, le-ați și interzis să mai facă. Păi dacă mie poliția îmi ia permisul și-mi zice că nu mai am voie să conduc, eu mă urc la volan și conduc în continuare? Păi pedeapsa e mai mare. Și vă solicit să le aplicați o sanțiune mai mare decât să le interziceți. Că văd că oricum nu bagă în seamă ce le ziceți dumneavoastră. O să dau și la presă asta. Să vadă că nu s-a întâmplat nimic în urma a ceea ce ați decis dumneavoastră ieri. Vă rog să-mi răspundeți și la această solicitare. Să nu mă ignorați. Solicit să anunțați și poliția. Că poate așa o să se liniștească.” este mesajul unui cititor DCNews trimis către Biroul Electoral Județean Botoșani. 

Solicitării i-au fost atașate noi fotografii, pe care le puteți vedea în galeria foto a articolului.

Mesajul cititorului vine după decizia BEJ Botoșani de ieri prin care interzicea acest tip de campanie pentru USR PLUS, aflându-se în afara legii electorale. 

Vezi și: EXCLUSIV  USR-PLUS, campanie electorală în AFARA LEGII, INTERZISĂ de Biroul Electoral. Decizie de ultim moment

EXCLUSIV  USR - PLUS, activități INTERZISE? Imagini explozive de pe marginea drumului. DECIZIE: Campanie disimulată, mijloace nepermise

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel