Ce a pățit în autobuz în plină pandemie. ”Mesaj pentru domnișoara brunetă din 178”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
George M., un internaut care locuiește în Militari, a povestit ce a pățit în autobuz în plină pandemie. 

”1 Iulie 2020, ora 22:40 - mesaj pentru domnișoara brunetă din 178 (cea care a coborât la în cartier la stația din fața supermarket-ului Lidl): La ce Doamne, iartă-mă, mai ai mască daca o porți sub bărbie!!??

Mi-ai strănutat direct în față fiind practic la mai puțin de 1 metru!!! Ești iresponsabilă față mine, de ceilalți călători și nu te interesează absolut deloc sănatatea acestora.

Îl doare fix în cot (poate nici acolo) pe Darius/Flavius ăla că tu îl bârfești la telefon mai ceva ca o țață trecută de 80 de ani!!! Tu ești conștientă de ce ai facut?? Iti spune eu: ai avut masca sub bărbie, ai vorbit la telefon și ai strănutat în spațiu închis cu 40 de persoane în jurul tău!! Nici măcar nu ai pus mâna la gură: cu una te țineai de bară și cu alta țineai telefonul unde erai angajată într-o convorbire telefonică importantă.

Responsabilitate, bun simț, grijă și respect 0 (barat) față de sănătatea si viețile celorlalți (și a celor de acasă care îi așteaptă). Era mai importantă discuția la telefon - pălăvrăgeala/taclale aiurea după o zi de muncă decât noi, "aștia" aka muritorii de rând???

Degeaba te ferești și te protejezi toată ziua ca mai apoi să-ți apară unul în față și-ți strănută cu stropi. Epidemiologii și autoritățile publice din România vorbesc la pereți!!! Unii nu respectă recomandările făcute de STB împotriva răspândirii COVID-19 (sau mai bine zis pentru ei nici nu există, pentru că ei se consideră mai presus de toți ceilalți)”, a scris George M. pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel