Ce a putut să facă Djokovic la US Open 2020. Gestul său halucinant l-a ELIMINAT din turneu - video
Autor: Andrei Itu pe 07 sep, 07:22 | Tenis

Foto: Agerpres

Novak Djokovic a făcut un gest controversat la US Open 2020 în meciul cu spaniolul Pablo Carreño Busta, din optimile turneului american.

 

 

Sârbul fost descalificat de la US Open, după ce a lovit cu mingea o arbitră. Momentul halucinant s-a petrecut la scorul de 6-5 pentru tenismenul spaniol, în primul set. Djokovic abia își pierduse serviciul, iar la finalul game-ului a scos o minge din buzunar și a lovit-o cu racheta. Însă mingea sa a nimerit o arbitră de linie.

Femeia  a căzut, iar tenismenul sârb a venit să vadă cum se simte. În urma unei discuții cu arbitrul principal, Djokovic a fost exclus din turneu după acest moment controversat, care pune sub semnul întrebării atât gestul său, cât și decizia drastică a arbitrilor.

VIDEO:

Oh my god, Djokovic got disqualified from the US Open.pic.twitter.com/yCo3Lqw0tg

— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) September 6, 2020

 

Te-ar putea interesa și ....
Tenis Vezi toate articolele
Crossuri parteneri