Ce a putut să facă Djokovic la US Open 2020. Gestul său halucinant l-a ELIMINAT din turneu - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Novak Djokovic va rata Indian Wells și Miami Open, după ce s-a extins în SUA cerinţa de vaccinare Covid până pe 10 aprilie  / Foto: Agerpres
Novak Djokovic va rata Indian Wells și Miami Open, după ce s-a extins în SUA cerinţa de vaccinare Covid până pe 10 aprilie / Foto: Agerpres
Novak Djokovic a făcut un gest controversat la US Open 2020 în meciul cu spaniolul Pablo Carreño Busta, din optimile turneului american.    

Sârbul fost descalificat de la US Open, după ce a lovit cu mingea o arbitră. Momentul halucinant s-a petrecut la scorul de 6-5 pentru tenismenul spaniol, în primul set. Djokovic abia își pierduse serviciul, iar la finalul game-ului a scos o minge din buzunar și a lovit-o cu racheta. Însă mingea sa a nimerit o arbitră de linie.

Femeia  a căzut, iar tenismenul sârb a venit să vadă cum se simte. În urma unei discuții cu arbitrul principal, Djokovic a fost exclus din turneu după acest moment controversat, care pune sub semnul întrebării atât gestul său, cât și decizia drastică a arbitrilor.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel