Ce i-a șoptit Harry lui Meghan în ziua nunții, în timp ce salutau mulțimea. Presa britanică, dezvăluiri
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Sussex Royal
Foto: Instagram Sussex Royal
S-a aflat ce i-a șoptit Prințul Harry lui Meghan Markle în ziua nunții lor, în timp ce salutau mulțimea.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 201, la capela St George de la Palatul Windsor.

Nunta celor doi, potrivit analiștilor, a fost cea mai scumpă nuntă din istoria Casei Regale. Analiștii susțin că factura pentru evenimentul deosebit al familiei regale se ridică la aproximativ 42,8 milioane de dolari. Mai interesant este că majoritatea banilor nu au fost cheltuiți pe flori ornamentale divertisment sau vestimentații. Potrivit site-ului Bridebook, securitatea mirilor și invitaților ar fi acaparat 94% din bugetul total al nunții. 

De 73 de ori mai scumpă decât o nuntă clasică din Marea Britanie 

Presa britanică susține că pentru polițiștii prezenți, cei aflați sub acoperire și sistemul contra-UAV s-a cheltuit aproximativ 40,1 milioane de dolari. Această sumă nu va fi însă plătită de Casa Regală, ci de statul britanic. Cheltuielile suportate de familia prințului Harry sunt de aproximativ 2,7 milioane de dolari, conform estimărilor unui planificator de nunți de Anglia. Mai exact, a fost de 73 de ori costul nunții medii din Marea Britanie.

Ce i-ar fi spus Prințul Harry lui Meghan Markle, în timp ce salutau mulțimea

De la oficializarea relației lor au apărut o mulțime de controverse din partea tuturor, a familiilor lor, a apropiaților, a reprezentanților Casei Regale, angajaților Casei Regale, fanii Familiei Regale, analiști, jurnaliști și lista e foarte lungă, povestea celor doi fiind amplu dezbătută. 

Recent, la trei ani de la marele eveniment pe care l-a urmărit lumea de pe întreg mapamondul, jurnaliștii britanici au dezvăluit informații despre ceea ce i-ar fi șoptit Prințul Harry lui Meghan Markle în ziua nunții. Reacția ducelui de Sussex este savuroasă. 

Se pare că în ziua nunții lor, în timp ce salutau mulțimea, care a ieșit în stradă pentru a-i felicita pe proaspeții însurăței, Prințul Harry s-ar fi întors emoționat către soția sa, șoptindu-i ceva la ureche.

"Am nevoie să beau ceva!", i-ar fi spus el atunci. 

Prințul William l-a JIGNIT pe Harry. Scandal puternic, Camilla e furioasă: I-a distrus, nu-i va ierta niciodată

Noi detalii despre Familia Regală, despre Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton și despre întregul conflict dintre ei au ieșit la iveală în cartea "Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family", adică "Găsirea libertății: Harry și Meghan și crearea unei familii regale modern".

Printre multe alte detalii, s-a aflat și că Prințul William l-a jignit grav pe fratele său și i-a adresat cinci cuvinte care l-au rănit enorm. 

Autorii Omid Scobie și Carolyn Durand au scos totul la iveală și au spus că totul s-ar fi întâmplat când Harry l-a anunțat pe William că s-a logodit, iar Ducele de Cambridge și Kate Middleton au pus la îndoială alegerea sentimentală a fratelui său.

Astfel, în noiembrie 2017, Prințul William i-a spus Prințului Harry următoarele 5 cuvinte: "Tu ești sigur despre asta?".

Îndrăgostit până peste cap, Prințul Harry a interpretat acea întrebare ca pe o jignire și din acel moment relația celor doi a început să se răcească din ce în ce mai mult.

Harry a cedat nervos după vorbele lui William

O sursă a jurnaliștilor de la The Sun a dezvăluit că Harry "a luat-o razna" după acea întrebare a fratelui său.

Ulterior, s-a confirmat că între ei survenise ruptura. Ducele de Sussex a fost cel care a recunoscut într-un interviu acordat prietenului și prezentatorului de știri de la ITV, Tom Bradby, arată evz.ro.

"O parte din acest rol și o parte a acestei datorii și a acestei familii, fiind sub presiunea pe care o are, inevitabil, știi, se întâmplă lucruri. Dar uite, suntem frați, vom fi mereu frați.

Și cu siguranță suntem pe căi diferite în acest moment, dar voi fi mereu acolo pentru el, deoarece știu că va fi mereu acolo pentru mine. Nu ne vedem la fel de mult ca înainte, pentru că suntem atât de ocupați, dar știi, îl iubesc foarte mult. Majoritatea acestor lucruri (n.r. apărute în presă) sunt create din nimic, dar știi, ca frați, știi, avem zile bune, avem zile rele", declarat Prințul Harry.

Mai mult, jurnaliștii britanici au aflat că William și Kate Middleton "nu au făcut-o pe Meghan să se simtă binevenită" încă de la mutarea în Marea Britanie.

"Trebuie să rețineți că Harry și Kate au fost întotdeauna foarte apropiați. Nu a fost o rivalitate între frați, ci mai mult o senzație că vor concura pentru cine va avea întâietate în rezolvarea diferitelor probleme", au mai indicat sursele tabloidelor britanice, conform dailystar.co.uk.

Citește mai departe aici

Prințul Harry, la dezintoxicare

Puțini sunt cei care știu că Prințul Harry a creat Familiei Regale mai probleme, după ce preț de mai mult timp, încă de la vârsta de 16 ani, a fost dependent de droguri și de alcool, motiv pentru care tatăl său, Prințul Charles a decis să-l trimită la un centru de dezintoxicare pentru că se îndepărta cu pași repezi de următorul nivel: drogurile de mare risc. 

La acea vreme, decizia Prințului Charles a fost fermă și a venit în momentul în care fiu său fuma cannabis și închiria barurile pentru a se distra alături de anturajul său imoral.

Corespondenta regală Katie Nicholl a dezvăluit că ani la rând, Harry a fost numit „Prințul petrecerilor” și asta pentru că s-a străduit să-și găsească încrederea şi succesul în Familia Regală.

„Prima dată când l-am întâlnit pe Prințul Harry a fost la un club de noapte. Erau anii lui de educaţie înaltă și trebuia să îşi revină. El a fost la Kensington Roof Gardens consumând shoturi de vodcă şi fumând Marlboro Lights înconjurat de un grup de blonde superbe. Acesta a fost Prințul Harry”, a povestit Katie Nicholl, corespondentul regal al revistei Vanity Fair.

„Puteți înțelege cu adevărat cum un prinț nefericit, singur și privilegiat ar sfârși prin alcool şi fumând cannabis pentru a umple acele ore și a petrece cu oameni despre care chiar credea că l-au plăcut sau iubit”, a precizat jurnalista Daisy McAndrew, citează dailystar.co.uk.

Reacția Prințului Harry când și-a dat seama de probleme

Chiar și după momentele de terapie, ducele de Sussex a continuat să fie rebel și să le dea bătăi de cap membrilor familiei, iar după zeci de fotografii indecente și materiale dureroase, și-a dat seama că ceva este în neregulă și că nu va reuși să capete o imagine bună. 

„M-am făcut de râs, mi-am dezamăgit familia, am dezamăgit multă lume", a spus Prințul Harry în momentul în care și-a dat seama că drumul pe care o luase nu era unul bun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel