Ce i-a zis Ionuț Cristache Violetei Alexandru după cazul liftierei: Uman încerc să vă transmit
Autor: Rodica Mitu pe 20 feb, 21:42 | Mass-media

Ionuț Cristache

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit despre scandalul legat de liftiera concediată.

„Cum ați ajuns să fiți în centrul unui astfel de scandal?", a fost întrebată Violeta Alexandru, joi seară, de Ionuț Cristache, în platoul TVR 1. „Pentru că sunt axată pe eficiență, în momentul în care decizia pe care am luat-o, și anume de a nu prelungi un contract de prestări-servicii... eu nu am dat afară pe nimeni, nu era angajata mea... Eu nu am o dispută sau o situație personală. Am constatat că liftul de la Ministerul Muncii nu are nevoie de serviciul de însoțitor", a spus Violeta Alexandru.

„Noi suntem, în definitiv, cu toții buni, dar unele din acțiunile noastre, inconștient, pot genera niște situații nefavorabile pentru alți oameni", a spus Ionuț Cristache. „Dacă sunt alimente politic", a intervenit imediat Violeta Alexandru.

„Dacă-mi permiteți, deși nu sunt genul care să dea sfaturi. Gesturile noastre – și ale mele, pentru că sunt în spațiul public, și ale dumneavoastră, pentru că sunteți ministru – de multe ori vizează oameni", a mai spus jurnalistul.

„În ceea ce mă privește, nu sunt omul căruia să i se apese pe butonul de la lift. Apăs singură, mă ocup singură", a conchis ministrul.

„Am înțeles. Eu încercam să vă zic că sunt consecințe ale faptelor noastre, uneori, pe care nu le bănuim, nu le intuim. (...) Uman încerc să vă transmit", a mai spus Ionuț Cristache.

 

Te-ar putea interesa și ....
Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri