Ce înseamnă când visezi bani. E de bine sau nu
Autor: Rodica Mitu pe 29 iun, 14:06 | Magazin

Interpretarea viselor te poate ajuta pentru a înțelege acele semnale pe care subconștientul vrea să le transmită.

„În general, pe traducerea veche a visului de bani, și mai ales când visam bănuți, mărunțiș, a doua zi automat trebuia să mă cert cu cineva. Tot ce era mărunțiș înseamna vorbe care trebuiau date. Filosofii de acum și psihologii de acum spun că e cu totul altă poveste și că vei avea parte de bucurii sau oportunități la care nu te aștepți", a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.

„Dacă banii sunt de valoare, monede vechi sau rare sau chiar de argint, înseamnă o sumă de bani care ți se va restitui”, a mai spus acesta.

„Când visezi bani moșteniți deja mintea ta lucrează, se gândește pe rezultate de fericire. Spune că în principiu poți avea parte de un câștig financiar", a adăugat numerologul.

Ce înseamnă când visezi că dai bani sau donezi

 

„Când visezi bani pe care îi dăruiești cuiva, e aceeași poveste. Să ai grijă ce cuvinte spui și cum poți să deranjezi pe cineva.

Dar, dacă visezi că donezi bani, ceva caritabil, o problemă socială, trebuie să te evaluezi. Să îți dai seama cine ești de fapt, ce vrei, ce gândești", a mai explicat Mihai Voropchievici.

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri