Ce materie școlară preferi, în funcție de zodie. Cine e bun la matematica și cine la artă
Autor: Giorgiana Croitoru pe 13 sep, 13:07 | Horoscop

Foto: Pixabay

Ce îți trece prin minte când te gândești la zilele tale la școală când erai copil?

Fie școala a fost o experiență bună, fie a fost o experiență cumplită. Cu toate acestea, chiar dacă nu ți-a plăcut școala, este probabil să ai un subiect care ți-a plăcut sau care ți s-a părut mai ușor decât celelalte. Poate disciplina școlară preferată de tine merge mână în mână cu semnul tău zodiacal sau chiar cu ascendentul şi semnul lunar. Care este materia preferată în funcţie de zodia ta? Să aflăm!

Berbec - Educație fizică

Berbec, ești activ și competitiv. Prin urmare, nu este o surpriză că educaţia fizică a fost probabil cea mai bună disciplină școlară pentru tine. Ca rezultat, probabil că ai obținut note mari la discipline sportive și probabil ai fost un jucător cheie în sporturile de echipă, în special în competiţii şi aşteptai cu nerăbdare evenimentele anuale sau întrecerile de la şcoală.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Dezbateri, afaceri, antreprenoriat, aplicarea legii, educație militară, știință militară, cursuri militare, medicină / chirurgie, metalurgie, gestionarea furiei.

Taur - Istorie

Taur, când vine vorba de activitate fizică, ești opusul Berbecului. Îţi plac ritmurile lent, stabile şi cel mai mult îţi place să te gândeşti la trecut, motiv pentru care materia ta preferată este mai mult decât posibil să fi fost istoria. Evenimentele istorice de-a lungul mileniilor vă fi fascinează. Probabil că ați fi citit cărți de istorie ore întregi și în fiecare seară și este posibil să fi fost foarte bun la această materie.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Artă, Arte plastice, Poezie, Agricultură, Horticultură, Creșterea animalelor, Creșterea plantelor, Grădinărit, Amenajarea florilor, Meșteșuguri, Economia casei, Managementul banilor, Investiții, Știința materialelor.

Gemeni - Studii lingvistice

Comunicarea este punctul tău forte, motiv pentru care studiile lingvistice au fost materia școlară la care ai excelat. Este posibil să fi fost studii în limba engleză sau s-ar putea să te descurci bine atunci când studiezi alte limbi, cum ar fi franceza, germana și spaniola. Probabil ați câștigat premii la ortografie și alte concursuri de scriere și v-aţi descurcat la traduceri. Șansele sunt ca unii colegi de clasă să fi venit la tine pentru ajutor pentru eseuri și să-i ajuţi la pregătirea pentru testele de engleză sau la alte limbi străine.

Citește mai departe pe ASTROSENS.RO
Horoscop Vezi toate articolele
Crossuri parteneri