Ce NU spune nimeni la TV despre cei vindecați de COVID-19. Medic, despre pericolul care stă la pândă: "Pur și simplu este greu de înțeles"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ - Foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ - Foto: Pixabay
Nu de puține ori am auzit că, odată ce te-ai infectat cu coronavirus, viața nu-ți mai este la fel. Unii rămân cu sechele grave, alții fără gust și miros săptămâni bune, chiar luni. 

Mulți dintre cei vindecați se luptă cu depresia și anxietatea. Nimic din jur nu-i mai bucură, nu mai zâmbesc, sufletul le este pustiit, potrivit unei cititoare DC NEWS, care ne-a dezvăluit detalii înfricoșătoare despre lupta cu COVID-19. 

"După episodul cu 'fără gust și fără miros', simt o tristețe mare în suflet, iar fizic, o stare de oboseală puternică. Îmi lipsește orice fărâmă de bucurie. Însă, un scurt dialog cu un medic la UPU (n.r. - Unitatea de Primiri Urgențe) m-a trezit la realitate. Iată ce mi-a spus: Trebuie să fii recunoscătoare secundă de secundă pentru că ai trecut prin nemernica asta de boală atât de ușor... Sunt tragedii cumplite provocate de boala asta, și, crede-ma că nu alege. Nici nu știu ce face selecția, pur și simplu este greu de înțeles. Oameni cu imunitate beton cad răpuși. Deci, dacă vrei să-ți ridici moralul, vino și stai cu mine într-o gardă. Sau gândește-te cât de fericită ești pentru că nu ai ajuns la mine în gardă

Trebuie să recunosc că mesajul m-a cutremurat", ne-a transmis cititoarea DC NEWS, care dorește să rămână sub protecția anonimatului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel