Ce pensie are Tudor Gheorghe. Incredibil! "Unul dintre cei mai BOGAȚI români"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Tudor Gheorghe se consideră unul dintre cei mai bogați români. Iată ce pensie încasează acesta. 

De ani de zile, Tudor Gheorghe încântă publicul cu recitalurile sale, atât în țară cât și în străinătate și în plus, a jucat și în piese de comedie și dramă, alături de actori craioveni. 

Ce pensie are Tudor Gheorghe

Astăzi, la 74 de ani, continuă să facă ceea ce i-a fost dat, drept pentru care se consideră „unul dintre cei mai bogați români”. Acesta beneficiază de o indemnizaţie lunară pentru activitate, la fel ca artiştii interpreţi sau executanţi care au desfăşurat activitate artistic-interpretativă în regim de liberprofesionist.

Primește lunar 2.000 de lei și se consideră „unul dintre cei mai bogați români, ba chiar este de părere că suma primită, ca artist, este una mare, citează playtech.ro.

„Ca artist, e destul de mult, nu?”

„Sunt unul dintre cei mai bogați români, dar nu în lucruri materiale. Nici casa nu e pe numele meu. Practic, nu am nimic. Am construit casa cu fiul meu, el o va moșteni, ca să nu mai umblăm cu succesiuni și cu alte prostii. Sincer, nici nu știu ce pensie am. Vreo 2.000 de lei, ca artist, e destul de mult, nu?”, a declarat Tudor Gheorghe într-un interviu acordat pentru revista Taifasuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel