Ce s-a întâmplat cu vasluianul acuzat că a UCIS, TRANȘAT și aruncat în WC o rudă
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Apar noi detalii din cazul femeii care a fost ucisă, tranșată și aruncată în WC.

Principalul suspect în cazul femeii de 83 de ani al cărei trup a fost găsit tranșat și aruncat în WC, în comuna vasluiană Berezeni, a fost reținut de polițiști, potrivit stiriest.ro.

Pentru că bărbatul de 61 de ani, nepotul victimei, este cunoscut cu afecțiuni psihice, cel mai probabil va fi internat la Psihiatrie pentru a fi supus unei expertize medicale de specialitate. 

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Cadavrul femeii a fost găsit duminică seară, tranșat, într-un WC. 

Presupusul motiv al crimei 

Presa locală mai scrie că vârstnica își vânduse casa și locuia la rude. Bărbatul de 61 de ani nu suporta ideea, dar nimeni din familie nu-și imagina că, deși cunoscut cu probleme psihice, ar fi capabil de așa ceva. 

„Stătea la o sora de-a ei, a stat și la mine, după ce și-a vandut casa. Umbla de colo-colo. Acum stătea la cumnatul meu, aici. Cumnatul meu e cumnat cu cel care a făcut fapta asta. Ne-a anunțat și pe noi cineva și am venit repede. Am intrat în casa la el cu soțul... El a zis că e în WC. S-a dus, a gasit-o acolo. Vecinii au sunat la politie, între timp.

E ceva ce nu ne putem închipui, nu poți crede asa ceva. Omul ăsta nu e violent, nu făcea rele, muncea cu ziua, își vedea de treaba lui. Numai ei stiu ce a fost aici, că erau singuri în momentele alea. Mama soacră a venit aici după niște haine, s-or fi certat, nu știu”, a povestit sora victimei, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel