Ce să faci cu resturile de piure. Ideea genială: un preparat absolut delicios
Ai gătit mai mult piure și nu ai vrea să arunci ce ți-a rămas la gunoi? Ei bine, poți apela la o idee foarte tare. Vei obține un preparat foarte gustos. Iată despre cee ste vorba.
Dacă ți-a mai rămas piure și nu ai vrea să-l arunci la gunoi aiurea, îl poți transforma în crochete. Fă biluțe mici din piureul rece, scufundă-le în ou bătut, îmbracă-le în pesmet și sotează-le sau prăjește-le. Poți amesteca piureul cu carne de crab sau somon, scrie diqis.ro.
Nici orezul rămas nu ar trebui să-l arunci. Fă o budincă de orez adăugând unt, scorțișoară, zahăr și lapte. De asemenea, poți sota orezul împreună cu un ou bătut, sos de soia și ceapă verde tăiată. Poți face și un desert adăugând stafide și migdale.
Vezi și: Cum faci cele mai pufoase brioșe cu ciocolată: Rețeta fabuloasă. Cât de ușor se prepară!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
- Alternativa din capitalele europene, după interzicerea centralelor pe gaz. Ștefan Pălărie (USR): Nu transportă gaz până în apartament
- Dan Negru mai vrea o lege dacă se decide închiderea supermarketurilor în weekend: Să-i interzică lui Bartoș!
- AFM, finanțare de 1900 de euro pentru fiecare familie unde venitul pe membru este sub 1700 de lei. Ce este programul ”Prima Conectare”. ”Aduceți civilizația în casa omului”
- BANCUL ZILEI: După căsătorie...
- Modificarea adusă de Guvern pentru cei care locuiesc la bloc. Se schimbă modul de calcul și costurile pentru consumul de energie termică
- Strategul Cristian Socol, reacție la ultimele date Eurostat despre România. Am depășit și Ungaria. Cea mai mare viteză din ultimii 10 ani
- Şedinţă de Guvern: Modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, pe ordinea de zi
- Un înlocuitor al zahărului, mai dăunător decât zahărul în sine. Medicii trag un semnal de alarmă: Evitați-l!
- BANCUL ZILEI: Bulă, test la școală