Ce salarii sunt la ASF. Nicu Marcu, președintele instituției: O să reglăm treaba
Autor: Mihai Ciobanu pe 14 ian, 12:29 | Economie
Exclusiv

Nicu Marcu, declaratii despre salariile de la ASF. Foto: Eduardo Soares from Pexels

Nicu Marcu, preşedinte ASF, a făcut o serie de declaraţii despre politica de personal a instituţiei, dar şi despre salariile pe care le primesc angajaţii, precum şi cei din conducere. 

"Eu am spus că nu o să dau pe nimeni afară. Nu ăsta e ţelul meu. Eu vreau ca oamenii, pentru salariul pe care-l primesc, să muncească. Ştiţi foarte bine că s-a făcut în public tam-tam că sunt angajaţi politic; eu nu sunt poliţist să îl iau pe fiecare să văd când te-ai angajat, al cui eşti sau ce faci. Le-am spus aşa: puneţi mâna şi lucraţi, vreau să văd ce face fiecare, că dacă aduceţi plus valoare instituţiei, nu mă interesează al cui eşti. Că asta ar însemna ca eu să pierd timp (...) mai uşor şi mai bine e să îi pun la treabă.

Asta e soluţia: primeşti salariu, dar pentru asta trebuie să munceşti. O să reglăm treaba şi cu salariile. Toată lumea spune că ASF-ul are cele mai mari salarii. Nu e aşa şi într-un timp am să vă comunic că nu este aşa. Şi la mine se spunea că am salariu de 20.000 de euro; e mult mai mic", a declarat, la DC News, Nicu Marcu.

VIDEO:

Te-ar putea interesa și ....
Economie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri