Ce se află în biroul lui Petre Daea: Las toată energia și priceperea mea pe pământul României - video
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Petre Daea
Petre Daea
„Oamenii care nu fac nimic pentru țară, nu pot fi repere”, a spus ministrul Petre Daea în platoul DCNews.

„Rețineți ce spun: oamenii care dorm, care nu fac nimic pentru țară, nu pot fi repere. În momentul în care alegi, înseamnă că ai un reper", a spus ministrul Agriculturii, marți, în cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru DC News și DC Business.

Acesta a mai spus că: „nu am nevoie de insignă de ministru, eu vreau să las toată energia și priceperea mea pe pământul României".

De asemenea, a mai spus că în biroul său există un televizor pe care nu l-a deschis niciodată. „În biroul meu am un televizor. Nu l-am deschis o secundă. Rețineți: o secundă nu l-am deschis. Când oamenii ridicau pe aici sus, jos în stradă, eu făceam programul. M-am dus în teren, m-am dus la oameni. Intram în curte și le spuneam că sunt ministrul Agriculturii. Am fost în absolut toată țara. Nu există județ în România în care eu să nu fi fost la un legumicultor în curte", a precizat ministrul Agriculturii.

Ulterior, a dezvăluit ce a urmat după un telefon pe care l-a primit când se afla într-o ședință. Mai multe despre acest subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel