Ce se întâmplă după moțiunea de cenzură. Victor Ponta: Avem o situație de incertitudine
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Victor Ponta
Victor Ponta
Victor Ponta susține că există o ”situație de incertitudine” în ceea ce scena politică indiferent de rezultatele moțiunii de cenzură. 

Victor Ponta, președintele Pro România, s-a aflat în această seară în direct la România TV unde a vorbit despre ceea ce se întâmplă după moțiunea de cenzură. 

”Eu tocmai pentru că am văzut multe moțiuni spun că aceasta seamănă cu cea din 2012. Va fi o diferență de trei, patru voturi, în plus sau în minus. Dar ce se întâmplă mâine după moțiunea de cenzură? Dacă trece moțiunea, din păcate nu știm cine va forma noul Guvern, cine va fi prim-ministru... Dacă pică moțiunea de cenzură, doamna Dăncilă nu ne-a zis ce face pentru că nu are miniștri. Nu are ministru de Interne, la Energie, la Educație, la Mediu, nici la Justiție, nu are majoritate în Parlament... Avem o situație de incertitudine, indiferent dacă trece sau dacă pică moțiunea. (...) Am avut o discuție cu parlamentarii Pro România, vom vota toți la vedere și sper ca după moțiunea de cenzură de mâine să putem să avem un Guvern stabil, puternic”, a precizat Victor Ponta în direct la România TV. 

Moțiunea de cenzură va fi votată joi, 10 octombrie, de la ora 10:00, în Parlamentul României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel