Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut? Cine e norocos și cine muncește din greu pentru a trăi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Există semnificaţie pentru orice în astrologie, fiecare zi din an fiind marcată de evenimente astrologice care ne influenţează. 

Şi aşa cum ziua naşterii şi harta natală reprezintă o amprentă foarte importantă în vieţile noastre, la fel de importantă este şi ziua din săptămână în care ne-am născut, fiecare fiind reprezentată de un corp ceresc care guvernează aspecte ale personalităţii noastre. Află ce spune despre tine ziua în care te-ai născut:

Şapte corpuri cerești vizibile au fost desemnate din vechi timpuri ca reprezentante ale zilelor săptămânii, respectiv: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn. Strămoșii noștri antici au numit cele șapte zile ale săptămânii după aceste planete, astfel încât fiecare zi a săptămânii are un sens special. 

Iată şi o poezie populară în creşe, cunoscută încă din secolul al XVI-lea, intitulată „Copilul de luni”:

Copilul zilei de luni are un chip frumos

Copilul de marți este plin de har

Copilul de miercuri este plin de vai

Copilul de joi are mult de mers

Copilul de vineri este iubitor și dăruitor

Copilul de sâmbătă muncește din greu pentru a trăi

Dar copilul care se naște în ziua Sabatului

Este norocos, bun și fericit.

Luni: Ziua Lunii

Conduși de lună, bebelușii născuţi în zilele de luni sunt oameni sensibili, plini de viaţă, intuitivi, emoționali și romantici. Așa cum luna creează schimbări pe Pământ, un copil al lunii este foarte predispus la schimbări de dispoziție. Mareele oceanelor și multe dintre ciclurile vieții noastre sunt influenţate de Lună astfel, acest corp ceresc este cheia pentru viaţa de acasă, genetică și viața de familie, așa că un copil născut în această zi va primi mari satisfacții în acest sens. Le place să fie acasă, preferă un sentiment de securitate și consecvență și au o înțelegere intuitivă de a-și croi propriul drum în lume.

Luna este o entitate maternă înrădăcinată în devotamentul față de bunătate și familie. În acest sens, oamenii născuți luni sunt materni, sensibili, adaptabili și amabili. Este posibil să-și ia timp să ia decizii, să-și dezvăluie adevărul (și pe al altora) în moduri misterioase și să fie în mod natural intuitiv. Potrivit rimei de mai sus, bebelușii de luni sunt și atrăgători fizic.

Citește mai departe pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel