Ce va face Dragoș Moldovan cu banii câștigați la Vocea României
Autor: Cătălina Burghelea pe 21 dec 2019 / 16:25 | Concursuri

Dragoș Moldovan

Dragoș Moldovan a câștigat finala Vocea României 2019. După încheierea sezonului 9, marele câștigător a acordat un interviu televiziunii PRO TV, căreia i-a mărturisit ce va face cu premiul în valoare de 100.000 de euro. 

„Mulțumesc mult tuturor celor care m-au susținut și m-au votat. Încă nu îmi dau seama cum mă simt. Trebuie să mai treacă vreo oră așa să mă liniștesc și să-mi dau seama de ce tocmai s-a întâmplat. Am spus mereu că de când am venit la acest concurs nu mi-am făcut niciun fel de așteptări și am vrut dar să cânt cât mai bine și să trăiesc momentele atunci pe scenă. A fost un drum foarte fain, în care am cunoscut mulți oameni faini”, a spus Dragoș Moldovan.

Dragoș Moldovan a dezvăluit și ce are de gând să facă cu marele premiu

 

„Nu m-am gândit, pentru că este o sumă mare pe care sincer nu am avut-o încă în mână și nici nu mi-am imaginat cum ar fi. Și prefer să spun că încă nu știu ce o să fac cu ei, decât să spun că… Încă nu m-am gândit, cred că mai am timp câteva zile să îmi revin după această experiență și să mă gândesc ce aș putea face cu atâția bani”, a mărturisit câștigătorul finalei Vocea României 2019. 

Te-ar putea interesa și ....
Concursuri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri