Ceartă Mihai Albu-Iulia Albu. Nu este lăsat să-și vadă fiica
Data publicării:
Autor: Andreea Marinaș
WhatsApp
Programul de custodie al Mikaelei, fiica de 7 ani pe care Iulia și Mihai Albu o au împreună, creează disensiuni între cei doi foști soți. Creatorul de pantofi se plânge că nu petrece suficient timp cu fiica sa.

După ce au divorțat în urmă cu patru ani, Iulia și Mihai Albu au trebuit să o împartă pe fiica lor conform unui program bine stabilit.

Cei doi par a nu mai cădea de acord cu privire la programul de custodie al Mikaelei, cu toate că Iulia Albu locuiește, împreună cu Mikaela, în același bloc cu fostul ei soț, Mihai.

Fashion editorul susține că Mihai Albu își vede fiica regulat și că niciodată nu i-a interzis să își ia fiica după programul stabilit de instanță.

Cu toate acestea, Mihai Albu o contrazice: „Am ajuns să mă duc, în fiecare dimineaţă, la şcoală, câte zece secunde, ca să îmi văd fiica. Îi fac cu mâna sau mă duc să o întreb dacă este bine şi plec. Weekend-ul acesta am stat cu ea trei zile. Sâmbătă am fost la un loc de joacă, am citit împreună Biblia pentru copii, duminică am fost prin parc şi prin mall, a fost foarte frumos”, a declarat Mihai Albu pentru Click.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel