Cel mai „bătrân“ bebeluș născut vreodată. Mama sa este cu un an și jumătate mai mare: „E un miracol!“
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Cel mai bătrân bebeluș născut vreodată este cu doar un an și jumătate mai tânăr decât mama lui. Acesta s-a născut în Tennessee, SUA.

Un bebeluș născut în Tennessee, Statele Unite ale Americii, poate pretinde că este cel mai bătrân copil născut vreodată, în sensul că se este născut din embrionul care a stat înghețat cea mai mare perioadă de timp, 28 de ani.

Molly Everette Gibson s-a născut în urmă cu doar o săptămână, pe 26 octombrie, dar ziua ei de naștere a fost un eveniment care a a început în urmă cu 28 de ani. S-a născut dintr-un embrion înghețat în octombrie 1992. Mama lui Molly, Tina, are acum 29 de ani și s-a născut cu aproximativ un an și jumătate înainte ca embrionul din care s-a născut Molly, să fie înghețat.

"În ceea ce ne privește, Molly este micul nostru miracol", a declarat Tina Gibson pentru New York Post. Când s-a născut, Molly a doborât recordul deținut de un alt copil care a fost anterior cel mai lung embrion înghețat. Copilul respectiv, Emma Wren Gibson, a fost înghețat ca embrion timp de 24 de ani înainte de a se naște în 2017. De asemenea, Emma este sora mai mare a lui Molly, ceea ce înseamnă că cei doi copii, ai acestei singure familii, au fost cei mai lungi embrioni înghețați vreodată care s-au născut în condiții naturale, precizează ScienceAlert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel