Cel mai bun medicament antiviral în lupta cu noul Coronavirus 2019-nCoV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Protocolul de tratament pentru COVID-19 subliniază care ar putea fi cel mai bun medicament în lupta cu noul Coronavirus. 

”Remdesivir poate fi cel mai bun medicament antiviral pentru tratamentul 2019-nCoV.” arată documentul de la Ministerul Sănătății, conform cercetărilor efectuate până acum. Remdesivir ”reduce eliminarea virusului la 2 zile de administrare”. 

Experimentele pe animale au arătat că tratamentul cu Remdesivir ”poate reduce efectiv titrul virusului”, având și efect asupra țesutului pulmonar. 

Conform documentului, ”medicamentul a finalizat faza a III-a clinică pentru tratamentul infecției cu virusul Ebola și există date relativ complete de farmacocinetică și siguranță pentru corpul uman”. 

Însă, ”eficacitatea și siguranța Remdesivir la pacienții cu 2019-nCoV trebuie să fie confirmată în continuare de cercetarea clinică”. 

Vezi aici mai mult: PROTOCOLUL de TRATAMENT pentru COVID-19. Document oficial de la Ministerul Sănătății

ATENȚIE! Informarea oficială vine pentru tratamentul specializat, în spitale, stabilit de către medici, în funcție de evoluția bolii și răspunsul pacienților la tratament. AUTOMEDICAȚIA e interzisă și periculoasă! 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel