Cel mai mare eveniment Microsoft se va desfășura online, din cauza coronavirusului
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Conferința Microsoft denumită Build este cel mai recent eveniment de tehnologie afectat de pandemia de coronavirus.

Conferința Microsoft denumită Build este cel mai recent eveniment de tehnologie afectat de pandemia de coronavirus, conform The Verge. Gigantul american plănuia să își desfășoare conferința anuală pentru dezvoltatori în Seattle, între 19 și 21 mai, însă Microsoft a luat decizia de a face pasul în online.

„Siguranța comunității noastre este o prioritate de top. În timpul recomandărilor de sănătate publică din partea statului Washington, vom oferi Microsoft Build drept un eveniment digital, în detrimentul unui eveniment ce necesită prezență fizică. Abia așteptăm să aducem împreună ecosistemul nostru de dezvoltatori, în acest nou format virtual, pentru a învăța, a ne conecta și pentru a coda împreună. Fiți pe fază pentru mai multe detalii", a transmis un purtător de cuvânt al companiei.

Noile filozofii pe două ecrane 

Build este unul dintre cele mai mari evenimente ale Microsoft din acest an, chiar dacă este concentrat, în principal, pe dezvoltatori. Producătorul de software folosește conferința pentru a oferi actualizări software-urilor și serviciilor sale precum Windows și Office. Microsoft plănuiește să dezvăluie mai multe despre planurile sale „cu două ecrane" din acest an, atât pentru Android, cât și pentru Windows 10X.

„Aplicarea măsurilor de distanțare socială până în punctul suportat de sistem, totuși, este cea mai bună apărare împotriva răspândirii noului coronavirus, mai ales când nu există vaccinuri sau tratamente valabile. Ținta nu este să eliminăm cu totul boala, ci să nu apară toate cazurile deodată. În timpul unei pandemii, acest lucru poate însemna diferența între o erupție severă și una care poate fi controlată", a transmis Nicole Wetsman, jurnalist medical pentru The Verge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel